Airco specialist

Bent u opzoek naar een airco specialist? Dan bent u op het juiste adres bij Auto Etronics.

Wij hebben alle kennis en apparatuur voor airco onderhoud, bijvullen en reparatie. Tegenwoordig is de airco niet meer weg te denken van moderne auto’s. Een goed onderhouden en werkende airco zorgt voor een comfortabel klimaat en frisse lucht in de auto. In de zomer is het lekker koel in de auto als het buiten warm weer is. Met vochtig weer krijgt u droge lucht in de auto waardoor u minder last van beslagen ruiten hebt.

Om de airco goed te laten blijven werken moet airco elke jaar onderhouden worden. Er moet o.a gecontroleerd worden of de aandrijfriem van de compressor vervangen moet worden en er moet ook gecontroleerd worden of er nog genoeg koudemiddel in de airco systeem zit. Wij gebruiken R1234YF en R134A koudemiddel voor het vullen van airco systemen.

Het is heel erg belangrijk dat er nog genoeg koudemiddel in de aircosysteem is, want anders circuleert weinig olie waardoor de compressor minder smering krijgt met defecten als gevolg. Ook het interieurfilter moet regelmatig vervangen worden om stofdeeltjes wat met de lucht meekomt tegen te houden. Door het reinigen van het aircosysteem voorkom je dat er airco schimmels ontwikkelt wordt. Deze schimmels zorgen voor onaangename luchtjes.

 

Neem contact op met ons als u onderhoud aan uw airco nodig heeft.

AutoEtronics 020-3318845

Auto airco service

Voordelen onderhoud airco

  • Uw airco systeem blijft schoon en hygienisch
  • U voorkomt reparatie kosten
  • Het koudemiddel wordt aangevuld
  • Positief effect op het brandstofverbruik
  • Geen onaangename geuren

 

AIRCO SERVICE

vanaf € 59

INCLUSIEF VULLEN KOUDEMIDDEL